30.08.2007 г., 18:53 ч.

Слаби оценки 

  Поезия
614 0 2

Ох, слаби оценки,
никой не ги иска.
Страх са те за всички учеици -
с тях се чувстват като мъченици,
изобщо не ги обичат,
пред родителите ги отричат.
Има някои, които плачат даже,
ако контролното омажат.
Вкъщи родителите ще им се карат
и пред компютъра време няма да прекарват -
наказани ще са те,
и ще искат да са на мястото на някое друго дете,
вкъщи цял ден ще учат,
с надежда да сполучат.
Ето от мен един съвет:
не унивайте, а си купете сладолед,
учете си уроците добре,
това се отнася за всяко дете!
За слаби оценки не тъжете,
а бързо ги поправете,
лоши дни имат всички,
добри и лоши ученици.

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??