22.08.2017 г., 10:45 ч.

Слабост 

  Поезия » Друга
236 1 0

Разрушителни думи отправяш към мен,
макар да ме хулиш, аз пак те обичам.
След малко се връщаш гузен и смутен,
защото аз от теб не се отричам.
Ти си моята слабост, моята горчива сълза,
приемам те и те обичам, ти си моята съдба.

А когато се усмихнеш и лицето ти се озари,
дъхът ми спира и сърцето ми тупти, тупти.
Ние с теб не си принадлежим,
но винаги ще я има искрата, която няма как да угасим.
Присъствието ти ми носи сладост, твоето име е моята
Слабост.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??