6.11.2008 г., 19:03 ч.

Сладка дъга 

  Поезия » Философска
649 0 3

... И този дъжд валя  с години,

но аз си чаках цветната дъга.

И най-накрая тя изгря!

Сега какво да правя?!

Ще живея аз под нея,

а когато тя реши да си върви,

ще я чакам под дъжда

пак да дойде тя

и щастието ми  да възкреси...

 

"Ако искаш да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда."

                                                                                                                    

                                                                                                     * * * *

 

30.10.2008 г.

 


© ДеСтиНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много истина лъха от последното ти изречение!И да не забравяме че най-хубав е краткият стих,а твоят е такъв.Бъди!
  • Пожелавам ти всяка следваща дъга,която си дочакала да бъде по-прекрасна от предишната!успех!
  • Хаха,много хитро!Хареса ми!
Предложения
: ??:??