... И този дъжд валя с години,
но аз си чаках цветната дъга.
И най-накрая тя изгря!
Сега какво да правя?!
Ще живея аз под нея,
а когато тя реши да си върви,
ще я чакам под дъжда
пак да дойде тя
и щастието ми да възкреси...
"Ако искаш да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда."
* * * *
30.10.2008 г.
© ДеСтиНи All rights reserved.