29.09.2015 г., 10:17 ч.

Сладка измама 

  Поезия » Любовна
624 0 0

Любовта е сладка измама,

която разбива сърцето.

Но дори да страдаш от нея,

съжаляваш, когато я няма.

Любовта е сладка измама,

но всичко започва с любов.

Деца прекрасни да родиш,

цветя уханни да посееш.

За това, макар че боли,

по нея винаги копнееш.

 

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??