Sep 29, 2015, 10:17 AM

Сладка измама 

  Poetry » Love
632 0 0

Любовта е сладка измама,

която разбива сърцето.

Но дори да страдаш от нея,

съжаляваш, когато я няма.

Любовта е сладка измама,

но всичко започва с любов.

Деца прекрасни да родиш,

цветя уханни да посееш.

За това, макар че боли,

по нея винаги копнееш.

 

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??