И там - сред боровете китни
усмивки първи разменихме.
И в поглед-синева обляна,
замаяна и замечтана,
вървях унесено в гората
с Божествен трепет във душата.
...
Къде си ти, Съпруже мой,
герой ли, рицар или кой?
© Илиана Проданова Всички права запазени