19 февр. 2017 г., 11:37

Сладки, стари спомени 

  Поэзия » Любовная
315 0 0

И там - сред боровете китни

усмивки първи разменихме.

И в поглед-синева обляна,

замаяна и замечтана,

вървях унесено в гората

с Божествен трепет във душата.

...

Къде си ти, Съпруже мой,

герой ли, рицар или кой?

© Илиана Проданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??