29.10.2009 г., 0:05 ч.

Сладки сънища 

  Поезия » Друга
1555 0 1

Сънят се стича по клепачите:

когато, уморен, взорът се замрежи с тънко бяло було

и мислите затанцуват в предсънния си унес,

да кажем Сбогом на безвъзвратно отишлото си Днес

и да приветстваме настъпващото Утре/о.

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??