Oct 29, 2009, 12:05 AM

Сладки сънища 

  Poetry » Other
1746 0 1

Сънят се стича по клепачите:

когато, уморен, взорът се замрежи с тънко бяло було

и мислите затанцуват в предсънния си унес,

да кажем Сбогом на безвъзвратно отишлото си Днес

и да приветстваме настъпващото Утре/о.

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??