17.07.2009 г., 3:06 ч.

Сладки сънища 

  Поезия » Любовна
1283 2 0

Сладки сънища

Лека  нощ, моя любов!
Не обещавай!

Аз тръгвам по пътя си нов.
Не ме увещавай!

Лека нощ, моя любов!
Не мисли за мен,
не ме поглеждай с поглед суров,
все  пак ти оставям един спомен!

Лека нощ, моя любов!
Не тъгувай!
Утре ще срещнеш нова любов,
тази нощ я сънувай!

© Христина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??