Jul 17, 2009, 3:06 AM

Сладки сънища 

  Poetry » Love
1276 2 0

Сладки сънища

Лека  нощ, моя любов!
Не обещавай!

Аз тръгвам по пътя си нов.
Не ме увещавай!

Лека нощ, моя любов!
Не мисли за мен,
не ме поглеждай с поглед суров,
все  пак ти оставям един спомен!

Лека нощ, моя любов!
Не тъгувай!
Утре ще срещнеш нова любов,
тази нощ я сънувай!

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??