23.07.2008 г., 14:50 ч.

Сладки сънища с неочакван край 

  Поезия » Хумористична
1424 0 18

СЛАДКИ СЪНИЩА С НЕОЧАКВАН КРАЙ

 

С жинътъ съ разведухми, пожизнену обачи,
щот разпрая, чи нимой ма трай.
Бил съм `ного зян и тъп съм, `начи.
Щом е тъй - развод и край!

 

И нал` бях рекал: „Ша въря у Кратунци!",
накиприх са аз баш кату пител -
пионка турих на врата и с новити папуци -
напрао за риклама на „Шинел".

 

Калина кат ма види ша да зяпни
и ша са врътни покрай мен виднъж,
после кат бунбона ша ма лапни:
ни са изпуска и полвина мъж!

 

- Стани бе, мухльо! Спиш ми на корема!
И на парцуца целия смърдиш.
Ни са напука. Дървото ша зема
и в нов сандък ша продължиш да спиш!
23 юли 2008 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??