26.05.2021 г., 15:02 ч.

Сладък живот 

  Поезия
235 2 6

Небето е огромна точка синя,

а вътре плува слънце като лодка,

животът ми е сладък като диня,

мечтите ми са с пролетна походка.

 

Танцувам по росата в птичи ритъм,

и смях златист, с потоците извирам,

щастлива съм и затова не питам,

какво съм: слята съм жена и лира.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??