20.07.2015 г., 18:50 ч.

Сладък миг 

  Поезия » Любовна
392 0 1

                                                       Сладък миг

 

 

Животът е тъга и радост,

прелитайки над всеки ден.

Аз споменът съм в твоята младост,

от него ти си запленен.

 

 

И чувствата в нас напират

със шепота на тиха песен.

От любов нещастните умират...

Мигът е толкова тържествен.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти Влади.твоята оценка е мехлем за душата ми. Много щастие и радост
Предложения
: ??:??