15.11.2018 г., 14:53 ч.

Сластни пожара 

  Поезия » Любовна
360 0 2

Сластни пожари

 

 

 

Загубих се в твоите очи.

Окъпва ме твоята любов.

Изпивам нежността от дланите топли,

докосва ме огъня на страстната обич

и като факел гори снагата.

С пепел от рози е застлан нашият път

и стъпките оставят следи от любовта.

Слънцето трепти, следи реалността.

Полъхът люлее клоните на радостта,

природата разцъфна и усети чувствата.

И, о Богове, гърчи се душата

натоварена с нежност, обич и живот.

Коя посока ни зове? Кой час ни събра?

Величави дни, богати с емоция и с любов!

Ще обичам докато мога да чувствам,

докато сърцето напълно изгори.

Пожари сластни, не горете душата,

трепети, моля, щадете сърцето!

 

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??