10.04.2018 г., 10:10 ч.

Слава 

  Поезия
729 0 0

КОЙТО възкръсна
за БÒЖИЯ СЛАВА,
в сърца пребивава!

 

КОЙТО възкръсна
за БÒЖИЯ СЛАВА,
сърца благославя!

 

КОЙТО възкръсна
за БÒЖИЯ СЛАВА,
сърца озарява!

 

.....................................

 

КОЙТО възкръсна
за БÒЖИЯ СЛАВА,
ЛЮБОВ завещава!

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Великден »

33 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??