12.05.2012 г., 20:58 ч.

След... 

  Поезия » Любовна
582 0 1

След 

 

След дъжда слънцето

изгрява и студа стопява...

 

След Зимата идва

Пролетта и с красота всичко озарява...

 

А след раздялата

какво ли става?

 

Дали идва отново ред на любовта?

 

След разочарованието

крие ли се доброта?

 

Има ли място за мен до теб,

или безпътна да вървя?

 

А как да вярвам, че някъде там 

съществува любовта?

 

Как да вярвам, че ще открия 

своята сродна душа?

 

Като бряг не виждам

в този океан от самота!!!

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??