След
След дъжда слънцето
изгрява и студа стопява...
След Зимата идва
Пролетта и с красота всичко озарява...
А след раздялата
какво ли става?
Дали идва отново ред на любовта?
След разочарованието
крие ли се доброта?
Има ли място за мен до теб,
или безпътна да вървя?
А как да вярвам, че някъде там
съществува любовта?
Как да вярвам, че ще открия
своята сродна душа?
Като бряг не виждам
в този океан от самота!!!
© Теодора Иванова All rights reserved.