3.07.2019 г., 22:45 ч.

След края на приказката... 

  Поезия » Любовна
316 0 0

След края на приказката...

 

Ежедневието им беше скучно и сиво –

не си говореха, а чувствата се бяха изпарили...

И те също живяли дълго и щастливо,

само че след като се разделили...

 

18.07.2018

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??