6.07.2008 г., 13:14 ч.

След нощите, които пропиляхме 

  Поезия » Любовна
1070 0 4

След нощите, които пропиляхме,

след мъките на вчерашния ден,

след удари, които преживяхме,

след болката, претръпнала във мен...

 

От ярост и невежество проспахме,

пропуснатите мигове добри,

но ето, че вините си разбрахме

и бъдещето наше е, нали?

 

Пропуснали сме толкова целувки

и простото ''Обичам те'' дори,

сърцата - неспособни на преструвки,

простили са си всичките вини.

 

Обичам те... Обичаш ме... Това е...

след мъките на вчерашния ден

и прошката си даваме, разбра ли,

че аз съм в теб...

и ти си в мен!!

След нощите, които пропиляхме...

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??