15.07.2007 г., 20:49 ч.

След първа среща 

  Поезия
826 0 12
 

        След първа среща - само мисли,

        смолисти, лепкаво пълзят,

        толкова възвишени и чисти,

        в любовно-положителен заряд.


        След първа среща - куп усмивки,

        пеперуди в необятни синева,

        слънце смее се, над мен надвисва,

        а аз по облаците пухкави вървя.


        След първа среща - шепи радост,

        джобове препълнени с мечти,

        вървя, наред ги аз раздавам,

        ако желаеш - ето ти, вземи.


        След първа среща - всичко е вълшебно,

        откривам толкова различен свят,

        едно усещане неописуемо, неземно,

        празник за душата, благодат.


        След първа среща - трескаво начало,

        потапяне в любовни дълбини,

        вкуса на щастие сърце познало,

        до сетен дъх за нея ще тупти.








© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??