8.07.2010 г., 20:20 ч.

След радост, тъга... 

  Поезия » Философска
444 0 1

Тежко става в този миг,

днес завърших висше

и научих това, че мама

е със счупена ръка

и тя без работа,

и баща ми уволнен,

и така, тежко ми е

в този момент...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би изказвайки думите ги обмсилям по-бързо, а не да търся каквото и да е било...
Предложения
: ??:??