18.03.2008 г., 12:14 ч.

След раздялата 

  Поезия » Любовна
575 0 3

Вятърът отвя телата ни далече,
пусто във сърцата ни е вече.
Никога няма да бъде както преди,
но с радост ще помним изминалите дни.

Затварям очите си за единствен миг сега,
но слепота обгръща моята душа.
Лутам се... Бягам все натам, където
слънцето залезе. А на небето
остана една звезда във самота,
безнадежно страдаща сама.

Страхът, уплахата... За всичко е виновна тя,
тази страшна болка - любовта!
Неусетно капна първата сълза
и изгуби се самотната звезда.

Стана тъмно... и отворих аз очи,
но усетих странна болка как горчи.
Лъжата като огън вече загоря,
чувствата във теб са без следа...
Безсилно ровя в свойта самота,
но поглеждам, че отвътре съм сама!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В момента се чувствам по този начин.Стихът ти докосна сърцето ми.Браво!
  • Отново ще бъдеш щастлива и пълноценна, само погледни през прозореца и се усмихни на хубавото пролетно слънце! А любовта... тя е някъде там и те чака да я преоткриеш, в нечие друго лице... Поздрав и прегръдка от мен, стихотворението ти е страхотно!
  • Поздрав!!!
Предложения
: ??:??