4.08.2006 г., 15:08 ч.

След теб 

  Поезия » Любовна
1635 2 14

Останали са в чашата ми
глътка-две кафе,
а по прозореца ми -
капки дъжд.
Там, в пепелника,
недопушени цигари две,
а по леглото ми -
ухание на мъж.
Застинали са на вратата ми
чифт влюбени очи,
по пода - стъпките от
боси две нозе.
На закачалката
виновно любовта мълчи.
Забрави я на тръгване?
Ти просто не я взе.

 

След теб

 

 

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??