3.09.2009 г., 16:48 ч.

След теб… 

  Поезия
528 0 2

          След теб…     

 

         Душата ми превърна в пепелище,

         което вятърът набързо разпиля.

         След теб остана тишина... и нищо друго.

         Не... всъщност купчина листа.     

 

 

 

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??