27.08.2008 г., 9:41 ч.

След теб 

  Поезия » Любовна
993 0 9


Няма нищо да има след теб –

само тихи пустинни полета

и отломките мои навред

ще търкалят без срам ветровете;


и ще бъде далеч вечерта

в разкроена мастилена дреха,

да прегърне със нежна ръка

самотата ми в тиха утеха.


Няма никой да има след теб –

аз съм само отворена рана,

от очите ми стича се лед –

просто нищо след теб не остана.


© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??