27.02.2018 г., 23:04 ч.  

Без теб 

  Поезия » Любовна
440 0 3

След теб аз вече не прощавам

предателства и арогантност,

на малки хорица душата си не давам,

за да не страдам пак със моята наивна същност.

 

След теб, аз вече не обичам

не зная как се прави, сякаш съм безчувствен,

а толкова обичах да обичам,

сега съм друг и страшно безразличен.

 

След теб, аз няма да обичам друга със главата

сега е ултра-модно да се обича телом еднократно

ще съблазнявам другите безермоционално във кревата,

за да лекувам болката си вътре в мен по... тебе във душата.

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пак си изливаш душата... Поздрави!
  • Прочувствено и красиво!Носталгично,но много откровено!
  • Не! Днес се надявам да се види моят "Разговор между два стола". Ако го прочетеш, ще видиш моето мнение. И двамата сме мислили върху една тема. Ти песимистично, аз - с надежда.
Предложения
: ??:??