30.07.2007 г., 23:50 ч.

След теб 

  Поезия
583 0 1

След теб горчиво ще заплача
с най-солените сълзи,
любовта отишла си ще оплача
и отново ще си кажа"забрави".

След теб ще гледам дълго
и всяка твоя стъпка ще ехти,
ще се сбогувам пак безгласно, мълком
с най-красивите, най-милите очи.

След тебе, мили, дълго ще тъгувам
с разбито от любов сърце,
след тебе дълго ще лекувам
болката от липсата на твоите нежни ръце.

След теб обаче няма да викам "остани",
а щастие ще ти пожелая
за хубави, приказни дни
и нека за теб бъде тъй до края.

© Зу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??