19.05.2013 г., 11:12 ч.

След всяко "откъсване"... 

  Поезия
525 0 0

         След всяко "откъсване"...

 

След всяко "откъсване" знай любовта ми

е дваж по-силна и истинска!

Не се колебая да искам ли още

и още, и още пак същото.

 

Да бъда със теб и с нея да вливам

в сърцето ти своето щастие.

А ти омагьосан от страст и магията

да тръпнеш с копнеж и в очакване.

 

Да слеем телата си в ритъм понесени,

с нежност дъха ни да гали,

ти с твоята, аз с моята - нашата песен

да звучи във душите омайващо.

 

И тихо в пространството да се носи в безкрая

синхронът на сбъднати истини.

Ти - твоята, аз - моята - нашата обич

на крилете на влюбени птици.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??