9.07.2004 г., 19:41 ч.

След залеза 

  Поезия
1574 0 0
Нека звездите да угаснат,
нека розите да прецъфтят!
Няма да ме гледаш повече прехласнат,
но знай, че моите очи веднага ще умрат.
Нека моретата бушуват,
нека вият силни ветрове!
Щом устните ти мойте няма да целуват,
нашата любов веднага ще умре.
Нека се покрият небесата,
нека слънцето да се обвие в звезден, сив воал!
Щом свършат между нас и чудесата,
може да ме вземе ангелът красив и бял!

© Жени Данева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??