5.10.2012 г., 10:48 ч.

Следа 

  Поезия » Философска
886 0 0

 

Човек след себе си следа оставя,
но само ако с душа е бил.

И никога не го забравят,

ако е нещо ценно сътворил.

 

След себе си следа за да оставиш,
сърцето си ще трябва да дадеш.

За себе си ще трябва да забравиш
и себе си до край да раздадеш.

 

Така, когато теб те няма,
след теб ще е останала следа,
понесла в себе си любов голяма,
която ти на другиго си дал.
 

© Анифе Бузгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??