14.10.2007 г., 14:56 ч.

Следа 

  Поезия
829 0 2

                                                Следа

                    
                     Когато очи затваряш, ще виждаш мен!
                     Когато заспиваш, моето дихание ще те гали!
                     Сутрин рано моя глас ще те буди.
                     Аз съм само следа от отминала любов.
                     Аз тлея, но и топля,
                     аз изгарям и белег оставям.
                                                                                       2007 г.

© Мария Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??