25.06.2012 г., 14:06 ч.

... следи 

  Поезия » Друга
576 0 4

В очакване...

дъжда да заличи,

заровено в следите ти

парченце "мен",

останало сред

пясъчни следи...

И в мислите ти -

бил или... не бил.

В очакване...

дъждът да се разлей

сред тежкото ти бреме -

миг... прохлада.

И онзи сън -

за да сънуваш...

мен - в следи

от пясъчно безвремие,

в мечти -

илюзии

за... изгреви,

които бързо гаснат,

във забвение.

В очакване...

на дъжд-елей,

след който

пътят е...

не случване,

и залезът,

застинал

във очите ти,

сред пясъчно

застинали следи.

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??