29.06.2013 г., 20:10 ч.

Следи 

  Поезия » Любовна
501 0 1

По врата ти -
следи от косите ми,
от дъха ми -
следи по гърдите ти,
по гърба ми -
следи от ръцете ти,
по сърцето -
следи от сърцето ти...

...

Във очите -
следи от очите ти,
от душите -
следи по душата ни...

© Любимата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??