29 jun 2013, 20:10

Следи 

  Poesía » De amor
500 0 1

По врата ти -
следи от косите ми,
от дъха ми -
следи по гърдите ти,
по гърба ми -
следи от ръцете ти,
по сърцето -
следи от сърцето ти...

...

Във очите -
следи от очите ти,
от душите -
следи по душата ни...

© Любимата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??