23.08.2011 г., 21:41 ч.

Следи 

  Поезия » Философска
460 0 1

 

 

Парченце от метеоритен къс,

картина на Исус-Христовия кръст.

Стъпка в пясъка от влюбени младежи,

неспокойна мисъл за неосъществените стремежи.

 

Отражение от остаряващото огледало,

захвърлена бутилка край празното бунгало.

Сълза в очите на любимия човек,

следа от някого и нещо – случило се преди секунди или век.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Продължи!До тук е чудесно,но следите трябва да те отведат някъде,до нещо...
Предложения
: ??:??