20.01.2008 г., 14:44 ч.

Следи от есента 

  Поезия » Любовна
429 0 3
Следи от есента

Говореше ми ти за северно сияние,
говореше ми и за вечно лято.
Но от думите дочувах единствено мълчание,
отлететяло с есента разлята.

Споделяше ми твоите любови,
и зимни приказки, и песни.
А слънцето, във снежните окови,
прогони птиците небесни.

Останахме сами и само двама,
припомняхме си есента преди.
Как ходихме в безшумна мелодрама
по, все още, неоткритите следи.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??