18.06.2007 г., 9:56 ч.

Сломена 

  Поезия
602 0 5
Една жена сломена от живота на
на кея днес стои
и гледа тя морето и мисли си
за две очи.
Едно сърце, разбито на парчeта,
отнасят чайките със вик.
Една душа полита към небето
и сякаш болката била е само миг.
А бурното море синее и в мрака
и прошепва с плътен глас:
- Ела при мен, ще те научa да живееш.
- Ела, не се страхувай ти от мен,
аз тялото ти днес ще приютя,
а облаците - твоята душа,
ела, не се страхувай от смъртта.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??