6.06.2008 г., 18:00 ч.

slow 

  Поезия » Бели стихове
645 0 7

говори ми за любов

щото ще се смахна неудържимо

докато чакам  времето

да изтече

между ребрата на тишината

в опитите да сме

губим в шеметни паузи смисъла

утре

утре е много разтегливо понятие

съставено от три части дъх

гореща пилешка супа

(за душата или както там наричаш

неземната част от мене)

и няколко забележки преди тръгване

ако планираш внимателно скоковете

в бъдещето

и имаш много за губене

раздели ме на порции

и преглъщай неовкусени залци тъга

непредвидими точки кристал

сърце

само ми говори за любов

извън времето

в онази пауза където сме

утре може да не дойде

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??