21.03.2010 г., 8:23 ч.

Случайна среща 

  Поезия » Любовна
537 0 0

Започна се със срещата случайна,
която пазим в дълбока тайна
и дали всичко е детска игра,
не мога още да разбера.

 

Влюбена ли съм, сама не знам,
но от нежността ти искам дял,
целувките ти ме опияняват
и дори не знаеш те какво ми дават.

 

Когато ме прегърнеш, онемявам,
и всичко нужно сякаш получавам.
Ако трябва, приеми ме на шега,
но нуждая се от теб, както досега.

© Ива Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??