13.08.2023 г., 10:38 ч.

Случайно 

  Поезия » Любовна
179 1 2

     

         Случайно

 

Случайно те срещнах, случайно,

рисуваше сенки нощта.

Не мислех, не знаех, че тайно

ще бъдеш за мене мечта.

 

Красива случайност, която

докосна душата с любов

и дните превърна във лято,

изпълнено с тих благослов.

 

Изгряваха в мрака далечни,

вълшебни и ярки звезди,

за мене те бяха студени,

защото отсъстваше ти.

 

Красива случайност ли беше,

във дългата нощ светлина?

Ти само за мене донесе

най-чистата обич в света.

 

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??