27.08.2019 г., 14:57 ч.

Случайност 

  Поезия » Любовна
477 1 0

 

В случаен ден 
Случаен мъж е заедно с една случайна дама
Мъжът се спира на случайна гара
Жената продължава
Случаен път, случайна драма
Мъжът потегля със случаен влак
Жената се присяга бързо към сърцето си
Случайно го притиска и изтисква бавно във гърдите си
Мъжът случайно се намества в случайните купета, които са без маси
В случаен ден случайна дама 
прибягва тъй случайно през купетата
Мъжът съвсем случайно я поглежда
Случаен пътник със случайна рана

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??