27 авг. 2019 г., 14:57

Случайност 

  Поэзия » Любовная
456 1 0

 

В случаен ден 
Случаен мъж е заедно с една случайна дама
Мъжът се спира на случайна гара
Жената продължава
Случаен път, случайна драма
Мъжът потегля със случаен влак
Жената се присяга бързо към сърцето си
Случайно го притиска и изтисква бавно във гърдите си
Мъжът случайно се намества в случайните купета, които са без маси
В случаен ден случайна дама 
прибягва тъй случайно през купетата
Мъжът съвсем случайно я поглежда
Случаен пътник със случайна рана

© Си Ляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??