18.02.2012 г., 12:15 ч.

Случаят Илия Илиев 

  Поезия » Гражданска
418 0 0

Хора на полицейския вифаджист

нахлуха в склада на славчовия кларинетист.

Господин Цветанов, как не ви е срам

без заповед за обиск да ги пратите там?

Защо, като ви питат, си траете?

С търпението на хората си играете.

Докога ще продължи тоя произвол?

Наглостта и цинизмът ви са бол.

(Някой трябва да каже, че царят е гол!!!)

Господин Илиев, смело!

Това правителство към архива е поело!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??