29.10.2017 г., 0:39 ч.  

Случени утрини 

  Поезия » Любовна
758 6 8

Открадвам те от съмналото слънце

и те понасям  в моите владения,

там,  в сумрака на есенните хълмове,

където ти и аз ... и любовта  се сбъдват.

 

Където вплитам радостта в косите си

и с тях докосвам бурите ти стихнали.

Обичам тези случили се утрини,

в които двамата  усмихнато осъмваме.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??