29 oct 2017, 0:39  

Случени утрини 

  Poesía » De amor
757 6 8

Открадвам те от съмналото слънце

и те понасям  в моите владения,

там,  в сумрака на есенните хълмове,

където ти и аз ... и любовта  се сбъдват.

 

Където вплитам радостта в косите си

и с тях докосвам бурите ти стихнали.

Обичам тези случили се утрини,

в които двамата  усмихнато осъмваме.

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??