8.04.2011 г., 11:51 ч.

Случи ми се 

  Поезия » Любовна
660 0 0

Да ме погалиш с космическа нежност,
да преминеш през моето небе,
подреждайки бели надежди
в закопняло за обич сърце.

Да ме докоснеш дълбоко, съдбовно,
да те посрещна светла в нощта.
С цвят от огньове да пламне
моята тръпна искра.

Когато нишки безкрайност
звезден килим изтъкат,
неоткрита, непозната, безумна...
Случи ми се! За да те изживея, Любов!

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??