2.08.2014 г., 18:55 ч.

Случка с внучка 

  Поезия » Хумористична
965 0 7

Споря с внучката - за нещо,
после казвам: Ти си права!
А тя: Бабо, ти си грешна.
Но добре, че си признаваш!

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??