3.11.2024 г., 14:25 ч.

Слу̀шкате 

  Поезия » За деца
59 0 0

И мама рече: 

,,Как, деца, ме слу̀шкате, 

когато никак 

 

не гасѝте кру̀шките 

и то̀ка не пестѝте?!..."

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??